Категории

Пазарска количка

Вашата количка е празна

Доставка

Плащане
Плащане и доставка
Начин на плащане
Ние Ви даваме възможност за два начина на плащане:
С наложен платеж - ще заплатите дължимата сума на куриер при получаване на продуктите. 
Плащане по банков път - ако желаете  да платите така разполагате с 3 работни дни да преведете дължимата сума по нашата сметка. В графа Основание за плащане попълнете номера на Вашата поръчка.    
                   Сметка/IBAN: BG12UNCR70001522521457
                   Банков код/BIC: UNCRBGSF
                   Име: Арт Продукт ЕООД
                   Банка: Уникредит Булбанк
Начин на  доставка
 С куриерска фирма Еконт. Ние изпращане поръчките от офис на куриерската фирма. Вие може да избирате как да ги получите - до офис или до адрес. Доставката е за ваша сметка.
                 
Безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100лв.
 
Стараем се да обработваме поръчките в същия ден. 
Гарантираме, че те ще бъдат изпращани не по-късно от  три  работни дни след заявяването им от страна на клиента. Ако е избран  начин на плащане  "По банков път" , те  се изпраща след получаване на банковия превод. 
 Рекламация
Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок от 7 работни дни от датата на получаването му. Продуктът не  трябва да бъде употребяван или повреден от неправилна употреба. Необходимо е да не е нарушена целостта на опаковката. Куриерските разходи при рекламация са за сметка на купувача. Преди да върнете продукт е необходимо предварително да ни уведомите.
Клиентът автоматично става собственик и отговорно лице за стоката, в момента, в който я получи и заплати.
Ако желаете да анулираме направена поръчка е необходимо да ни уведомите своевременно по телефона, в противен случай - при отказ да получите поръчката от куриера се задължавате да платите пълната цена на куриерските услуги в двете посоки
Моля, свържете се с нас на посочения e-mail, skype или телефон за контакти в случай,  че продуктите Ви не бъдат доставени в рамките на 10 работни дни.
 
Всички поръчки за гр.Варна може да получите от магазин Creative, Варна, бул. 8-ми Приморски Полк 91, като в този случай няма да заплатите такса за доставка.