Категории

Пазарска количка

Вашата количка е празна

Доставка

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Ние Ви даваме възможност за два начина на плащане:

1. Наложен платеж
Заплащате дължимата сума на куриер при получаване на продуктите. 

2.Плащане по банков път
Ако желаете да платите така, разполагате с 3 работни дни, за да преведете дължимата сума по нашата сметка. В графа Основание за плащане попълнете номера на Вашата поръчка.    
                 
                   Сметка/IBAN: 
BG23STSA93000028674234
                   Банков код/BIC: STSABGSF
                   Име: Творческа къща Варна ЕООД 
                   Банка: Банка ДСК


НАЧИН НА ДОСТАВКА

Ние използваме услугите на куриерска фирма ЕКОНТ. Изпращаме поръчките от офис на куриерската фирма. Вие може да избирате как да ги получите - до офис или до адрес. Доставката е за ваша сметка.
                 
Безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 150 лв.
 
Стараем се да обработваме поръчките в същия ден. 

Гарантираме, че всяка поръчка ще бъде изпратена не по-късно от три работни дни след заявяването им от страна на клиента. Ако е избран начин на плащане "По банков път", поръчките се изпращат след получаване на банковия превод. 

РЕКЛАМАЦИЯ

Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок от 7 работни дни от датата на получаването му. Продуктът не трябва да бъде употребяван или повреден след неправилна употреба. Необходимо е да не е нарушена целостта на опаковката. Куриерските разходи при рекламация са за сметка на купувача. Преди да върнете продукт е необходимо предварително да ни уведомите.

Клиентът автоматично става собственик и отговорно лице за стоката, в момента, в който я получи и заплати.

Ако желаете да анулираме направена поръчка е необходимо да ни уведомите своевременно по телефона, в противен случай - при отказ да получите поръчката от куриера се задължавате да платите пълната цена на куриерските услуги в двете посоки.

Моля, свържете се с нас на посочения e-mail или телефон за контакти в случай, че продуктите Ви не бъдат доставени в рамките на 10 работни дни.
 
Всички поръчки за гр. Варна може да получите от магазин Creative, Варна, ул. "Бачо Киро" 4, като в този случай няма да заплатите такса за доставка.