Категории

Пазарска количка

Вашата количка е празна

Общи условия

Електронният магазин www.gretasart.com е собственост на фирма “Творческа къща Варна ЕООД”, регистрирана по Търговския закон на Република България със седалище в гр. Варна.
 
РЕГИСТРАЦИЯ В СИСТЕМАТА НА www.gretasart.com

За да направите поръчка  на предлаганите в www.gretasart.com стоки, е необходимо първо да се регистрирате. При регистрацията трябва да въведете адрес, Вашето име и фамилия, e-mail, телефони за връзка. С отбелязване в полето "Съгласен съм с Общите условия" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.
 
ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които gretasart.com получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. 

www.gretasart.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица.
 
ПОРЪЧКА


При заявена поръчка от Ваша страна ще получите автоматичен имейл за потвърждение. Последващ имейл ще Ви уведоми за обработката на Вашата поръчка. Направената поръчка в сайта не Ви гарантира автоматично, че всички продукти са налични. При изчерпани артикули ние ще се свържем с Вас на посочения телефон или имейл. Поръчките се изпращат в рамките на три работни  дни след заявяването им от страна на клиента. Ако е избран начин на плащане „По банков път" – след заплащането им от страна на клиента. 

При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

Ако желаете да анулирате своята поръчка е необходимо да ни уведомите своевременно. Ако не го направите и откажете да получите пратката се задължавате да заплатите цената на куриерската услуга в двете посоки в 7 дневен срок.
 
ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Всички цени са в български лева с включен ДДС (20%) и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.
 
Информация сългасно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите

Творческа къща Варна ЕООД
гр. Варна

ЕИК 206769452
Материално отговорно лице: Моника Йорданова
Контролни органи:
Комисия за защита на потребителите (www.kzp.bg)
Комисия за защита на личните данни (www.cpdp.bg)
 
КОНТАКТИ

Магазин
Творческа къща Creative
Варна, ул. "Бачо Киро" 4
0885 33 90 96