Категории

Пазарска количка

Вашата количка е празна

Онлайн курс - Коледен албум с велур + бонус коледни звезди от фоумиран

Онлайн курс - Коледен албум с велур + бонус коледни звезди от фоумиран271224

В този курс ще научите как да изработите стилен Коледен албум с готова вътрешност за 100 снимки, стандартен размер 10х15см. Този тип албуми са изключително бързи и бюджетни и дават възможност да изработите подарък в поледния момент.
 
Получвате видео-курс с продължителност от около час и половина, инструкции, както и два файла за плотер за надписите на корицата.
 
Във видео-урока Вили от Foxy Events е обърнала внимание на няколко важни момента при изработката на такъв тип албум, а именно:
- Как правилно да си сметнете размерите на албума, за различните видове заготовки;
- Как се облича албум с велур и плат;
- Как се използва готова вътрешност и как да я преобразите от обикновен "масов" албум в стилен подарък за Коледа;
- Как здраво да закрепите вътрешността така че да издържи тежестта на цели 100 снимки без да изпозлвате така "страшната" шевна машина;
- Как се работи с термотранферно фолио и възможността да използвате повече от един цвят, а в Творческата къща можете да си поръчате необходимия надпис за вашия проект.
 
Като бонус в този курс ще се научите и как сами да си изработите Коледни звезди от фоумиран. Много често се случва да нямате подходяща декорация за дадения проект, но така вече ще имате точно каквото ви е нужно в перфектия цвят.
 
За начин на плащане, моля изребете "По банков път". В рамките на 24 часа след получаване на превода ще имате достъп до видео урока, като е необходимо да посочите имейл адрес за гугъл акаунт, с който влизате в Youtube.