Категории

Пазарска количка

Вашата количка е празна

Предстоящи


Работилница За Полимерна Глина: Чаша С Кексче
12.03.2022 - Събота - 11:00-13:30


Заповядайте на сладка работилничка с полимерна глина в Творческата къща на 12.03. от 11:00ч., на ул. Бачо Киро 4
???? В рамките на два часа и половина майсторката на полимерната глина Ивелина Кривошиева ще ви покаже как да си декорирате чаша за топла напитка, за която самите Вие няма да повярвате, че сте успели да създадете дори и от първия си опит. Работилницата е подходяща и за напълно начинаещи.
???? Иви ще ви научи как да тонирате глината за получаване на реалистични изделия, ще се запознаете с работа с молдове, но ще се научите и как да постигате същия ефект и без тях. На работилничката ще поговорим за лепенето, често срещани грешки при изпичане, смесване на цветове и комбиниране на елементи. Иви ще ви научи и как да правите глазура, която да имитира разтопен шоколад.
???? Цената е 45лв и включва всички необходими материали, а изработената чаша си остава за вас.
???? За да запазите своето място е необходимо предварително записване на място в магазина или по банков път. Местата са ограничени и събитието ще се проведе само при събрана група.

Работилница За Полимерна Глина: Сладък Буркан
12.03.2022 - Събота - 14:00-16:30


Заповядайте на сладка работилничка с полимерна глина в Творческата къща на 12.03. от 14:00ч., на ул. Бачо Киро 4
???? В рамките на два часа и половина майсторката на полимерната глина Ивелина Кривошиева ще ви покаже как да си декорирате сладък буркан, за който самите Вие няма да повярвате, че сте успели да създадете дори и от първия си опит. Работилницата е подходяща и за напълно начинаещи.
???? Иви ще ви научи как да тонирате глината за получаване на реалистични изделия, ще се запознаете с работа с молдове, но ще се научите и как да постигате същия ефект и без тях. На работилничката ще поговорим за лепенето, често срещани грешки при изпичане, смесване на цветове и комбиниране на елементи.
???? Цената е 45лв и включва всички необходими материали, а изработеният буркан си остава за вас.
???? За да запазите своето място е необходимо предварително записване на място в магазина или по банков път. Местата са ограничени и събитието ще се проведе само при събрана група.

Мастер Клас Микс Медия: Албум "Passion" с Жанета Гочева
26.03 или 27.03.2022 - Събота или Неделя - 10:00-16:30

В този курс ще се потопим в света на микс-медията. Ще правим акварелен фон, ще използваме пасти, печати, шаблони. Ще боядисваме и състаряваме. За декорация на албума ще използваме прекрасните дизайнерски хартии " Passion" на Stamperia. Ще го украсим с красиви дизайнерски елементи, панделки и дантели.
За кого е подходяща работилницата: За всеки, който иска да се докосне до микс-медията. Може да се включите, дори и да сте напълно начинаещ. А ако имате вече опит, но все пак приятелската компания на други творящи ви е любима заповядайте на нашия Мастер клас.
Кога и как ще се проведе: на 26.03 от 10:00 в Creative Творческа къща на ул. Бачо Киро 4. За гост-лектор сме поканили неповторимата Жанета Гочева, чийто стил няма как да не отличите. За да запазите своето място е необходимо предварително записване и заплащане на капаро на място в магазина или по банков път.
Краен срок за записване: 14.03
Цената на този Мастер клас е 99лв и включва всичко необходимо - картони, шаблони, печати, пасти, бои, медиуми, елементи за декорация и т.н., а изработеният албум си остава за вас, заедно с прекрасните спомени от срещата с Жанета Гочева.
Очаквам ви да се забавляваме заедно!
Местата са ограничени! Мастер-класът ще се проведе при събрана група.